Vi är Printline!

Allt började 1992 då vi grundades som ett tryckeri. Idag är vi så mycket mer än bara ett tryckeri. Vi erbjuder profilkläder, giveaways, mässmaterial och mycket mer!

Vår historia

1992 grundades Printline av Weine Wahlström som ett offset-, relief- och boktryckeri. Vår ambition var att bli marknadsledande inom vårt dåvarande segment; trycksaker (såsom blanketter, visitkort, brevpapper och kuvert). I takt med våra kunders ökade efterfrågan om hjälp inom fler arbetsområden utökade vi vår verksamhet till att erbjuda design, produkt- och webbkommunikation, profilprodukter, profilkläder och give-aways.

Printline är således idag en fullständig marknadsbyrå med en vision om att skapa en stark identitet hos samtliga företag.

Värdegrund

Våra värdeord lägger grunden för vår verksamhet och speglar både vad vi förväntar oss av varandra som kollegor och det ni som kund kan förvänta er av oss.

ENGAGEMANG

Vi är måna om er framgång & vårt engagemang är lika stort i varje projekt.

KREATIVITET

Vi är innovativa problemlösare som ser möjligheter i varje utmaning.

KOMPETENS

Vår erfarenhet och kunskap syns i varje projekt & ger kvalitet i framtagning & utförande.

SERVICE

Vi tar emot er med värme & intresse. För oss är ett personligt bemötande viktigt.

Vår vision

– En stark identitet hos samtliga företag.

Vi är en marknadsbyrå och ett tryckeri som passionerat stärker företags identiteter. Som kund hos oss får ni en kompetent samarbetspartner inom marknadsföring som verkar för att få er att synas på rätt sätt, för rätt målgrupp med rätt känsla.
Vi hjälper ert företag med strategi, design och produktion för ert varumärke, både etablerat som nytt. Vi har kunskapen, engagemanget och kreativiteten för att hjälpa er från idé till produktion.

Kontakta oss

Order

Tel. 08 – 753 03 16

Mail: info@printline.se

Offert & Förfrågan

Tel. 08 – 753 03 16

Mail: andreas@printline.se

Grafik & Layout

Tel. 073 – 519 90 02

Mail: artwork@printline.se

Printline Idéproduktion AB

Vasavägen 78, 181 41 Lidingö

Har du några tankar eller funderingar?

Vill ni veta mer om våra tjänster eller boka ett möte för en kostnadsfri rådgivning med en av våra Brand Managers? Kontakta oss redan idag. Vi svarar inom 24h.

Kontakta oss