Administratör / Ekonomiassistent

Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket samt enklare ekonomi och vill arbeta som ”spindeln i nätet” i ett etablerat företag.

Om Printline Idéproduktion AB
Printline är en marknadsbyrå och ett tryckeri sedan 1978. Vi hjälper företag att stärka sin identitet och att synas på rätt sätt för rätt målgrupp. Våra kunder är både stora och små företag som lägger stor vikt vid kvalitet, kunskap och leveranstrygghet. Vårt mål är att ge exceptionell service och att överträffa kunders förväntningar. Vår företagskultur kännetecknas av glädje, kreativitet, engagemang, ansvar och teamwork. Vi är ett aktivt och sportigt gäng som ser fram emot en ny lagspelare.

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör/ekonomiassistent fungerar du som en koordinator och ett stöd åt verksamhetens säljare och designteam. Din roll innebär en nyckelposition i verksamheten där dina dagliga arbetsuppgifter innefattar kundservice, offertframtagning, orderhantering och koordinering av leveranser och beställningar samt enklare ekonomi så som t.ex. fakturering. Som stöd för samtliga arbetsuppgifter i denna kombinationsroll arbetar du i vårt heltäckande ordersystem.

Profil
Utbildning: Gymnasieutbildning.
Erfarenhet: 1-3 års erfarenhet från kundtjänst- eller serviceyrket administration/ekonomi är meriterande.
Språk: Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Övrigt: God datorvana och kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper:
För att trivas i denna kombinerade roll är du mycket noggrann, uppmärksam och lösningsorienterad med ett stort intresse för kundservice, logistik och ekonomi. I din muntliga och skriftliga framställning är du är tydlig och kommunikativ med hög servicekänsla. Du har en god förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter i ett högt tempo samt en stark känsla för struktur.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Start: Augusti
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Vi tar emot alla ansökningar med personligt brev och CV via mail till jobba@printline.se. Vänligen ange ”Ansökan: Administratör/Ekonomiassistent” i ämnesraden. Ansökningar som saknar personligt brev eller CV kommer inte att behandlas.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!