ONBOARDING

Med era anställda i fokus

Ge era anställda en extra välkomnande känsla med ett onboarding kit fyllt av era brandade produkter och värdeord när de börjar på er arbetsplats.

Hos oss kan ni skräddarsy era kit i hela utförandet. Vi tar fram unika förpackningar helt i er design med ett innehåll helt anpassat efter era önskemål. Både produktvalet, designen och utförandet påverkar helhetsintrycket och känslan som förmedlas med ert kit. Vi hjälper er att hitta utförandet som passar er bäst, varje sig det är fokus på miljö eller en exklusiv känsla. Våra kit är populära vid t.ex. nyanställning, föräldraledighet och vid offboarding.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor kring hur ni skapar ert onboarding-kit till era nyanställda. Varmt välkommen till oss på Printline!

 

1. Välj låda och fyllning.

Välj mellan en låda i vit bas med digitaltryck eller en låda i kartong med flerfärgstryck. Digitaltrycket ger er möjligheten att sätta en unik prägel på er box med t.ex. bilder och färgsprakande mönster. Båda alternativen innefattar tryck på såväl insida som utsidan på er box.

Storleken på er box anpassa efter hur många artiklar ni önskar i ert kit.

Fyllning:

Våra lådor har utskuren foam som standard. Detta håller produkterna på plats och ger en exklusiv känsla till mottagaren.

Vi kan även erbjuda spiro pack och bio chips som fyllning. Produkterna levereras då i produktkartonger med brandad sleeve som tillval.

Minsta antal: 25st

Utskuren Foam

Våra lådor har utskuren foam som standard. Detta håller produkterna på plats och ger en exklusiv känsla till mottagaren. 

 

 Spiro Pack 

Tillverkat av 100% återvunnet FSC certifierade pappersfibrer. Produkterna i boxen levereras i produktkartonger med brandad sleeve som tillval.

Bio Chips

100% komposterbara chips som löses upp i vatten. Återvinns med organiskt avfall. Produkterna i boxen levereras i produktkartonger med brandad sleeve som tillval

2. Välj produkter.

I valet av produkter till er box är det viktigt att fundera på vilket budskap ni vill förmedla och vem som är mottagaren. Är gåvan till en nyanställd eller en nybliven förälder? Är det en vinst i en säljtävling eller en gest för väl utfört arbete?

Äter ni ofta på kontoret kan en matlåda vara en trevlig gåva. Sitter ni mycket vid skrivbordet långt ifrån kaffemaskinen eller är på språng i bilen kan en kaffetermos vara uppskattad. Det är både snyggt och uppskattat att ha med en bransch-specifik produkt kopplad till er verksamhet, t.ex. ett verktyg om ni är inom byggbranschen.

Hos oss kan ni välja fritt ifrån vårt utbud av produkter för våra boxar eller välja ett färdigt kit framtaget av oss.

Kontakta oss gärna för rådgivning om vad som passar i vår standardstorlek på box och för utskuren foam.

3. Välj design.

För att helhetsintrycket ska bli så bra som möjligt rekommenderar vi att designen efterföljs genom hela boxen, från utsidan av boxen till insidan av locket samt val och design av produkterna. Är boxen i naturkartong är det fint att fylla den med transparanta produkter med ett inslag av trä/bambu. En svart låda blir lite extra lyxig med detaljer av metall i produkterna. En vit låda lyfter fram era färger och gör sig fint med en vit basfärg i produkterna kombinerat med era färger i trycket t.ex. all-aroundtryck på en vit vattenflaska.

Hos oss kan välja om du vill förädla produkterna genom gravyr/prägling eller tryck.

Gravyr gör sig fint termosar och vattenflaskor av metall/aluminium och trä som grund och prägling rekommenderas på produkter av UV-läder (t.ex. block) och våra utvalda väskserie från Baltimore.

Tryck gör sig fint på produkter av glas och plast t.ex. pennor, vattenflaskor, termosar och block. 

Vi erbjuder även personliga namn på produkter om så önskas. Detta går även att beställa när era boxar är klara och lagerförs för avrop, till en tilläggskostnad. 

Vi hjälper er gärna i ert val av design.

 

 

4. Lagerhantering med avrop.

Vid er beställning av onboarding kit kan ni välja att få hela produktionen levererad direkt alternativt att vi lagerhåller era boxar för avrop. Vid vår avropslösning kan ni välja till namngravyr allt eftersom ni avropar en box. Enkelt och smidigt.

Är ni Benify-kund kan ni även beställa avrop av era kit genom Benifys portal.

Kontakta oss gärna så hjälper vi er komma igång!

5. Ett starkare varumärke!

Vare sig era nyanställda får ert onboarding-kit på arbetsplatsen eller hemlevererad kommer de känna en glädje och ökad motivation över att arbeta på just hos er. Effektiv onboading leder till att sannolikheten att behålla en medarbetare ökar med 82% och att produktiviteten på arbetsplatsen ökar med 70% (forskning utförd av Glassdoor).

En nöjd anställd är även er bästa varumärkes-ambassadör, både på och utanför arbetsplatsen. Onboarding stärker därmed ert varumärke både i närtid och långsiktigt.

Vill ni också ta fram ett uppskattat och genomtänkt onboarding kit till era anställda? Kontakta oss så hjälper vi er!

”Effektiv onboading leder till att sannolikheten att behålla en medarbetare ökar med 82% och att produktiviteten på arbetsplatsen ökar med 70%.”

Forskning utförd av Glassdoor

Stärk er identitet