Är du den relationsbyggande Account Managern vi söker?

Är du den relationsbyggande Account Managern vi söker?

Vi söker en driven Account Managers som har erfarenhet av B2B och en förmåga att få potentiella kunder att älska vår produktportfolio lika mycket som vi gör.

Om Printline Idéproduktion AB
Hos oss på Printline blir du en del av ett sportigt team som brinner för att stärka varumärken och att få potentiella kunder att synas genom design, marknadsföring och print. Vår produktportfolio är rätt genialisk eftersom den gör företag mer attraktiva på marknaden. Det är kanske därför 97 % av alla våra kunder väljer att kontakta oss innan vi hinner kontakta dem. Nu är vi dock sugna på att expandera och lyfta fram fler varumärken in i rampljuset. Det är där du kommer in.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager fungerar du som en relationsbyggande säljare i syfte att stärka och synliggöra kundens varumärke genom Printlines stora produktportfölj inom print, design och marknad. Tjänsten innefattar både nykundsbearbetning och i förlängningen relationsbyggande kundvård. Stort fokus ligger på att boka och utföra kundbesök för att bygga en nära en relation med våra prospekts och kunder. Detta gör du i ett helt nytt team av härliga och ambitiösa säljare som ska lyfta Printline till nya höjder. Hos oss arbetar du mot tydligt uppsatta mål utan gränser när det kommer till lön. Vi jobbar inte med några provisionstak och du får provision från första kronan. Blir du en del av Printlines tilltänkta säljkår och levererar kan du därför vara säker på att du belönad för dina bedrifter.

Profil
Utbildning: Inget krav på utbildning, säljutbildning värdesätts men rätt inställning är avgörande.
Erfarenhet: 1-3 års erfarenhet av försäljning mot företag.
Språk: Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Övrigt: God datorvana och kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är driven, positiv och förtroendeingivande. Du har en stark känsla för teamwork samtidigt som du presterar på individuell nivå och klarar att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du trivs med att jobba mot tydligt uppsatta mål, både individuellt och för gruppen. Du har en vilja och god förmåga att hitta och skapa nya kunder samt vårda dem och generera långsiktiga relationer. Utöver din stora passion för sälj ser vi gärna att du har ett intresse för marknadsföring och innovativ kommunikation.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm                        
Lön: Fast lön med rörlig del

Vi tar emot alla ansökningar med personligt brev och CV via mail till jobba@printline.se. Vänligen ange ”Ansökan: Account Manager” i ämnesraden. Ansökningar som saknar personligt brev eller CV kommer inte att behandlas.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!