Vi söker en vikarierande Grafisk formgivare

Vår historia

1992 grundades Printline av Weine Wahlström som ett offset-, relief- och boktryckeri. Vår ambition var att bli marknadsledande inom vårt dåvarande segment; trycksaker (såsom blanketter, visitkort, brevpapper och kuvert). I takt med våra kunders ökade efterfrågan om hjälp inom fler arbetsområden utökade vi vår verksamhet till att erbjuda design, produkt- och webbkommunikation, profilprodukter, profilkläder och give-aways.

Printline är således idag en fullständig marknadsbyrå med en vision om att skapa en stark identitet hos samtliga företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Grafisk Formgivare och Webbdesigner hanterar du hela processen från idé och skiss till färdigt original för både print och webb. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar framtagning och kontroll av original och korrektur, bildhantering, samt webbdesign i WordPress med enklare kodning. Du är även delaktig i framtagning av grafiska profiler med bildspråk.

 

Profil

Utbildning: Relevant utbildning inom grafisk kommunikation med goda kunskaper i färg och form.

Erfarenhet: Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från exempelvis marknadsavdelning eller reklambyrå. För oss är din personlighet, driv och glöd av större vikt än många års erfarenhet.

Språk: Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Övrigt: Du behärskar enklare kodning i html/css/php. Du arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator, Photoshop samt WordPress. Det är en merit om du dessutom är en duktig fotograf.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen är du en kreativ problemlösare som brinner för både design och funktion. Du är initiativtagande, driftig och noggrann. Vi ser även att du har hög arbetsmoral och trivs med att jobba i ett högt tempo med olika projekt samtidigt. Du är uppmärksam och tillmötesgående med en positiv inställning samt har en vilja och förmåga att leverera lösningar till kunder med hög kvalitet. Vi ser även att du har ett stort intresse för marknadsföring och innovativ kommunikation.

Vi tar emot alla ansökningar med personligt brev och CV via mail till  jobba@printline.se. Vänligen ange ”Ansökan: Vikarie Grafisk Formgivare/WD” i ämnesraden. Ansökningar som saknar personligt brev eller CV kommer inte att behandlas. Bifoga gärna din LinkedIn-profil.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Anställningsform: Vikarieanställning 7 månader med goda chanser till förlängning

Start: Juni 2021

Plats: Lidingö

Lön: Fast lön enligt överenskommelse