Gör som Skruf Snus: Satsa på genomtänkta giveaways!

Att ta fram giveaways med en tanke bakom, med ett värde både för kund och för dina anställda, är en säker investering för ert företag. En bra giveaway med logo, som både är funktionell och snygg, stärker ditt varumärke på marknaden. Den ger tillbaka eftersom den används och gör att ni syns. En bra giveaway skapar effektiv marknadsföring som sprids i flera kanaler genom att t.ex. vara användbar, klassisk och bestående eller genom att följa en aktuell trend.

En av våra kunder, Skruf Snus AB, vet värdet av profilprodukter och framförallt hur giveaways kan marknadsföra ett varumärke. Skruf Snus har flera produkter varav Knox och Skruf är två av dem. Både Snus och Knox har en trendig, modern och sportig känsla i sina identiteter. Skruf lägger även till en känsla av lyx och exklusivitet till sin identitet.

Skruf Snus satsning på att följa vårens framfart med ett par trendiga solglasögon att ge till sina kunder och anställda för produkten Knox var ett genialiskt beslut. De populära RayBan kopiorna blev ett självklart val med den trendiga looken som går helt i linje med Knox identitet. Glasögonen fick en diskret och snyggt placerad logo för att inte kännas som en skrikig reklampelare. Resultatet blev ett par användarvänliga solglasögon med en cool detalj som en anställd kan bära med stolthet både i representativa sammanhang och privat och som även kund kan uppskatta.

För Skrufs varumärke valde man att satsa bl.a. på en vattentålig mini-bag. Bagen hade som uppgift att fungera som en cool goodie-bag vid ett specifikt tillfälle då Skruf ville dela ut förnödenheter inför en längre flygresa. Det geniala med att våga satsa på en ovanlig form av goodie-bag var i detta fall att bagen även fyller en annan funktion; den går i linje med den stundade sommarens behov av en bag som kan hänga med både på stranden och i båten. Den här mini-bagen och Skrufs varumärke kommer med andra ord leva vidare från flygresan rätt in i sommaren.

Är du också i behov av nya giveaways för våren och sommaren? Vi hjälper mer än gärna till med att ta fram produkter som ger rätt känsla och som stärker ert varumärke.
Ring oss på 08 – 753 03 16 för en gratis konsultation med en av våra marknadskonsulter.

solglasögon med logo
 

Skribent

Linda Grane är en av våra Brand Managers som hjälper er att stärka ert varumärke på marknaden. Här ger Linda tips och inspiration till hur ni kan bygga en identitet kring ert varumärke som gör er mer attraktiva på marknaden. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om hur ert företag kan nå ut till rätt målgrupp här.