Guide: Bästa Påskgodiset

Funderar ni över vilket påskägg eller påskgodis ni ska välja till era kunder och anställda? Det finns många bra alternativ av olika karaktär. En godis egenskap och förpackning är en bra spegel för den känsla och det budskap ert företag vill förmedla. Vi vill därför bjuda på en liten guide till några av våra alternativ på påskgodis, hur de kan upplevas och vilken känsla de inger.

Metallägg med lyxchoklad

Det här ägget ger en lyxig känsla med sitt metallskal och fyllning av välsmakande chokladpraliner. Det passar bra när man vill ge lite extra till sin gåvomottagare. Chokladen är av hög kvalitet och metallskalen finns i flera färgalternativ och storlekar. Som märkmetod för er logo eller ert budskap passar både en etikett på skalet alternativt ett pappersband runtom.

Presentpåse med chokladägg

Den här presentpåsen väcker uppseende med sitt delikata innehåll och levererar en smakupplevelse långt över sitt pris. Chokladäggen är av hög kvalitet och finns i flera smaker. En favorit är dessa mörka chokladägg med mandel och havssalt i guldfolie. Denna gåva passar både som avslutning till påsklunchen med era anställda, på konferensen eller som en mindre gåva till era kunder. Den märks enkelt med en etikett.

Presentask i trä med lyxiga chokladpraliner

Denna chokladask av trä ger en lyxig känsla med sitt fina innehåll och utförande. Den lämpar sig väl som en exklusiv kundgåva, både till en reception eller till en eller fler kontaktpersoner av större vikt. Asken kan märkas med en logo genom t.ex. gravyr på lockets ovansida.

Bildägg med smågodis

Ett ordinärt men uppskattat ägg som finns att få både i liten storlek och i den riktigt stora modellen för kontoret, receptionen eller eventet. Innehållet kan varieras efter smak men brukar vanligtvis beställas med smågodis eller praliner i papper. Lyxchokladpraliner är inte att föredra till de större modellerna. Detta ägg märks lättast med ett papperband runt skalet alternativt en stor minimalistiskt etikett som tydligt bryter av mot bildäggets innehållsrika design.

Egendesignad ask med chokladpraliner

Denna chokladask erbjuder både goda chokladpraliner och möjligheten att skapa en egen design på förpackningen. Med rätt tanke bakom kan på så vis er gåva med ert unika visuella budskap ge ett starkt intryck hos mottagaren. Dess mindre storlek gör den lämplig som en genomtänkt gåva till en kund eller anställd, alternativt en mindre grupp av antingen kunder eller anställda. 

Fabergé ägg med sockrade chokladägg

Ett vackert utsmyckat påskägg som ger en lyxig känsla i sin efterliknelse av Fabergés designägg. Det lämpar sig väl som en finare personlig gåva till både kund och anställd. Fyllningen består av sockerglaserade mjölkchokladägg av hög kvalitet. För att behålla känslan som ägget inger bör man inte märka ägget med en logo. Vi rekommenderar istället ett kort placerat inuti ägget.

Presentask med cupcakes-chokladpraliner

En ask som ger ett fint men lekfullt intryck med 9st chokladpraliner formade som cupcakes. Chokladen finns att få i flera smaker, den gula cupcake-pralinen består av ljus choklad och citroncheesecake för att påminna om påsken. Denna ask lämpar sig väl som en personlig gåva till både kund och anställd och märks enkelt med en etikett på locket.

Fler förslag på påskägg och påskägg till anställda och kunder hittar ni i vår webshop. Kontakta oss gärna för personlig service.

Skribent

Linda Grane är en av våra Brand Managers som hjälper er att stärka ert varumärke på marknaden. Här ger Linda tips och inspiration till hur ni kan bygga en identitet kring ert varumärke som gör er mer attraktiva på marknaden. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om hur ert företag kan nå ut till rätt målgrupp här.