Guide: Hitta rätt godis till kontoret

Att välja godis till kontoret är inte helt lätt alla gånger. Den finns fantastiskt många sorter att välja mellan. En godis egenskap och förpackning är en bra spegel för den känsla ert företag vill förmedla och en populär gåva för er kund att få. Vi vill därför bjuda på en liten guide till våra mest populär godissorter, hur de kan upplevas och om de passar till receptionen eller mötesrummet.

Om ni har svårt att bestämma vilken godis ni vill ha och hur designen på pappret ska se ut så hjälper vi gärna till. Boka en kostnadsfri rådgivning och godis-provsmakning med av våra marknadskonsulter. Kontakta oss på info@printline.se eller 08-7530316

Mintpralin

Lyxig mintpralin med ”Fazer-känsla” som är god till kaffet. Kan upplevas som lite kladdig men passar ändå bra både i konferensrummet och i receptionen som vill ge ett exklusivt intryck. Pappret får pluspoäng för den stora tryckmöjligheten.

Chokladdoppad smörkola

En favorit hos alla ”Dumle-älskare”. Ger ett lekfullt intryck och faller de flesta i smaken. Passar bra till kaffet men dess storlek och konsistens på kolan gör dock att den inte är så diskret att äta i konferensrummet, den kan fastna i tänderna. Populär att erbjuda i receptionen eller som julgodis-gåva. Plus för smaken men minus för storleken. Även här erbjuder pappret stora tryckmöjligheter.

Chokladruta

Klassisk konfektyr till kaffet som ger en exklusiv känsla, både med sitt fina papper, med glänsande folie närmast chokladen och en stilig banderoll runt med möjlighet till folietryck på, och för själva chokladen som finns hela vägen upp till 70% kakao. Kan kännas lite för lyxig att bjuda på i en vanlig reception men den hör definitivt hemma i konferensrummet och vid kaffemaskinen.

Smörkaramell

Associationerna går direkt till Werthers klassiska karamell som smälter i munnen. Kolan är fint balanserad med en rund och fyllig smak. Den ger helt klart en lyxig känsla men passar väl in i både konferensrum och receptioner av det finare slaget och av vanlig standard. Även här erbjuder pappret stora tryckmöjligheter.

Jordgubb/lakrits-karamell

En storfavorit med karaktär. Här avnjuts smakerna av saltlakrits och söt jordgubb i kombination. Känslan blir pigg och lätt. Perfekt för både konferensrum, receptioner och mässor av alla slag. Ett litet minus för att den inte passar så bra i kombination med kaffet. Även här erbjuder pappret stora tryckmöjligheter.

Skribent

Linda Grane är en av våra Brand Managers som hjälper er att stärka ert varumärke på marknaden. Här ger Linda tips och inspiration till hur ni kan bygga en identitet kring ert varumärke som gör er mer attraktiva på marknaden. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om hur ert företag kan nå ut till rätt målgrupp här.