Om oss 1

EN STARK IDENTITET
HOS SAMTLIGA FÖRETAG.

Vi är en marknadsbyrå och ett tryckeri som passionerat stärker företags identiteter. Som kund hos oss får ni en kompetent samarbetspartner inom marknadsföring som verkar för att få er att synas på rätt sätt, för rätt målgrupp med rätt känsla.
Vi hjälper ert företag med strategi, design och produktion för ert varumärke, både etablerat som nytt. Vi har kunskapen, engagemanget och kreativiteten för att hjälpa er från idé till produktion.

BAKGRUND

1978 grundades Printline av Weine Wahlström som ett offset-, relief- och boktryckeri. Vår ambition var att bli marknadsledande inom vårt dåvarande segment; trycksaker (såsom blanketter, visitkort, brevpapper och kuvert). I takt med våra kunders ökade efterfrågan om hjälp inom fler arbetsområden utökade vi vår verksamhet till att erbjuda design, produkt- och webbkommunikation, profilprodukter, profilkläder och give-aways.
Printline är således idag en fullständig marknadsbyrå med en vision om att skapa en stark identitet hos samtliga företag.

AFFÄRSIDÈ

Vi verkar för att stärka ert varumärkes identitet på marknaden. Oavsett om ni önskar produktion av visitkort, framtagning av logo och grafisk profil med en komplett uppsättning av profilprodukter eller vill att en av våra marknadskonsulter hanterar er marknadsföring, så hjälper vi till. Genom hela processen, från idé till levererad slutprodukt, kan ni förvänta er stort engagemang, kreativitet, hög kompetens, bra service och leveranstrygghet.

VÄRDEGRUND

Vår värdegrund skapar det engagemang och den gemenskap som får oss att sträva i samma riktning. Den representerar vårt förhållningssätt och vad vårt varumärke står för. Våra värdeord lägger grunden för vår verksamhet och speglar både vad vi förväntar oss av varandra som kollegor och det ni som kund kan förvänta er av oss.
ENGAGEMANG
Vi är måna om er framgång & vårt engagemang är lika stort i varje projekt.
KREATIVITET
Vi är innovativa problemlösare som ser möjligheter i varje utmaning.
KOMPETENS
Vår erfarenhet och kunskap syns i varje projekt & ger kvalitet i framtagning & utförande.
LEVERANSTRYGGHET
Vi levererar i tid & säkerställer att vi kan stå för vår produktion.
SERVICE
Vi tar emot er med värme & intresse. För oss är ett personligt bemötande viktigt.

KARRIÄR

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nya lagspelare som brinner för marknadsföring och innovativ kommunikation. Är du den vi söker?LEDIGA TJÄNSTER