Restaurang Cypern 1

Uppdrag

Att skapa en tydlig identitet genom hela verksamheten, från restaurangen till hemsidan. Restaurang Cypern efterfrågade ett koncept bestående av produkter med syftet att stärka restaurangens identitet i enlighet med restaurangens inredning. Känslan som skulle framgå var ”exklusiv” och ”stilren” med en Cypriotisk koppling. Hemsidan skulle kännas modern och levande samtidigt som den var användarvänlig och i linje med restaurangens profil.

Bakgrund

Restaurang Cypern erbjuder mat inspirerad av det Cypriotiska köket. De lägger stor vikt vid att ge en stilren, lyxig och cypriotisk känsla i svart och vitt. I restaurangen visar man miljöbilder ifrån Cypern och inredningen har även inslag ifrån den grekiska och cypriotiska arkitekturen.

Lösning

Vi valde att ta fram ett koncept bestående av produkter som är direkt naturliga att förädla hos en restaurang: menyer, notahållare, visitkort, skjortor och förkläden. Logon är central men diskret och stilren. Då Cypern betyder koppar blev det naturligt att byta ut färgen i logon till just koppar. För att framhäva den exklusiva känslan blev tryck i menyer, notahållare och visitkort folierat. På den mobilanpassade hemsidan följde vi samma stilrena känsla och färgval för att skapa en röd tråd. Vi la in ett instagramflöde för att ge en levande känsla.

Rubriksbild1HemsidaKök_Tryck

 

Portfolio

ETT URVAL AV VÅRA UPPDRAG

 

entreprenadhusetchoklad med tryck kronsportfolio_cypernjimmysgladiatorernaeuro-uniskrufnanorpike med loggabiggestloser